2009-05-19 13:53:32• hírek • Szatmar.ro

Cannavaro visszatér a Juventushoz

A világbajnok játékos egy évre kötelezte el magát a korábbi csapatához.

Fabio Cannavaro, az olasz válogatott csapatkapitánya kedden délelőtt hivatalosan is bejelentette, hogy a nyáron elhagyja a Real Madrid csapatát és visszatér a Juventushoz.

Cannavarónak a szezon végén lejárt a szerződése a spanyol sztárklubbal, és ők nem tartottak igényt az olasz további szolgálataira, így a Juventus ingyen igazolhatta le a 2006-os világbajnokság legjobbjának választott középső védőt.

Ugyanakkor a „Zebrák" szurkolói egyáltalán nem örülnek Cannavaro érkezésének. A 35 esztendős labdarúgó hétfő este pályára lépett a del Piero barátai és az olasz énekesek válogatottja közötti jótékonysági mérkőzésen, ahol a tifosik folyamatosan kifütyülték és sértő transzparenseken nyilvánították ki nemtetszésüket. A fanatikus szurkolók nem tudják megbocsátani Cannavaronak, hogy 2006-ban a csapat kizárásával véget érő bundabotrányt követően elhagyta az egyesületet, és a Real Madridhoz igazolt. Igaz, az egyesület jó pénzt kapott érte, hisz a királyi gárda 11,5 millió eurót fizetett érte.

A 24-szeres olasz válogatott játékost azonban ez nem tántorította vissza a döntésétől. „Torino mindig is nagyon fontos hely volt számomra. Hiszem, hogy a legszkeptikusabb szurkolókat is meg tudom győzni kemény munkával és hozzáállásommal", mondta a világbajnok játékos.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: